Monday 24 August 2009

I vinduskarmen...

Sunday 23 August 2009

God søndag!

Ønsker alle en god søndag!

Friday 21 August 2009

Utsikt fra tomta

Thursday 20 August 2009

Blixtar och dunder

Nå har det vært stille her lenge og det skyldes uværet som var i starten av forrige uke. Det regnet så mye at det var oversvømmelse på flere steder i distriktet. Tordenvær var det også, og det slo ned like ved oss, så derfor har ikke vi hatt internett siden det. Nå er det heldigvis fikset, og vi er tilbake på nett :) (Foto AFP)

Sunday 9 August 2009

Blafre Design

Vil anbefale alle å ta turen innom Blafre Design sine hjemmesider, de har spennede og morsomme produkter til både liten og stor. Trykk her så kommer du til nettbutikken. Blafre Design har også en blogg, hvor det for tiden pågår en konkurranse. For å komme til konkurransen, trykk her.

Saturday 8 August 2009

Tegninger: fasade

Nå er fasaden på huset så og si klar. Er noen små justeringer på tegningen f.eks at vi skal ha dobbel dør, litt annen type balkong over inngangspartiet, men i det store og det hele så er det slik huset kommer til å se ut!

Wednesday 5 August 2009

Nå nærmer det seg :)

Nå nærmer det seg mer og mer at vi skal begynne på tomta. De siste papirene fikses i disse dager, veisøknaden er godkjent og vi driver med siste bestilling av huset. Regner med at veggene til huset kommer i november. Spennende! :)