Wednesday 30 September 2009

Kokebøker.....

Jeg elsker kokebøker og oppskrifter, jeg må bare innrømme det. Sitter og blar og drømmer om all deilig mat. Best er det om kokeboka er full av bilder! En skulle kanskje tro at jeg derfor aldri har problem med å finne på noe til middag, men den gang ei. Derfor har jeg bestemt meg for å prøve minst en ny middagsrett i uka. Kanskje vi oppdager noen nye favoritter! :) I vinduskarmen over kjøkkenbenken står brødboksen. Ved siden av den står det kokebøker som byttes ut etter årstider. I sommer har bøker med deilig "fika" og herlig sommermat stått der på rad og rekke. Nå når høsten har kommet har de blitt byttet ut med bøker som kjennes litt mer høst. Boka "Brød" fra Åpent bakeri får henge med en runde til. Det er en helårsbok. Det er også Wenches kjøkken sin bok og den hadde så fin høstfarge, så da passa den bra. Mathias sin "Vilt og fisk" kom med for nå starter jo jaktsesongen for fullt. Den siste boken er "Två systrar söta" En herlig bok av to søstre som anbefales! Anbefaler også deres andre bøker!

Sunday 27 September 2009

Hektiske dager

De siste dagene/ukene har jammen gått i ett. Har vært full aktivitet både på jobb og privat og da blir det dårlig tid til blogg desverre. Håper det ikke det fortsetter slik utover hele høsten!
Adam, mamma/mormor og jeg var i Oslo denne uken og kosa oss med café og litt titting i butikker. Adam kom heldigst ut av det hele med en del nye klær og en tøff matboks fra Blafre design. Var en veldig koselig Oslo-tur i høstsola :)
På trappa har det blitt høstfarger og lyset i lykta brenner nesten hver kveld. Inne er det også høstfarger og vi tenner lys og drar pleddet over oss. Er koselig med høst synes jeg!

Wednesday 16 September 2009

Tegninger: Kjøkken

Nå er tegningene på kjøkkenet klare. Vi har valgt Marbodal Koster vit som vi også skrev om her. Benkeplata ble i ek og hvitevarene ble svarte. Blir spennende å se resultatet om det blir like fint som vi håper. Kan jo bli litt kaldt med svart og hvitt, men med de rette tilbehørene tror vi det kan bli bra. Mellom det store og det lille vinduet har vi tenkt til å ha åpne hyller. Hvordan vi gjør med fliser osv har vi ikke bestemt oss for enda. Tror det blir enklere å bestemme seg når huset og kjøkkenet er på plass.
Er spennende med alle valg!

Thursday 10 September 2009

Bad

Dette er baderomsinnredningen vi har valgt på badet oppe. Den kommer fra Svedbergs og heter Classic hvit ram. Badekaret er et lite hjørnebadekar C 140 og blandebatteriene heter Smile og monteres på badekaret. Har ikke bestemt fliser enda. Noen som har forslag?

Wednesday 9 September 2009

Loppis og kantareller

På lørdag var A og jeg sammen med ei vennine på et lokalt loppemarked som Speideren arrangerte. Det var ting og mennesker overalt! Var ikke lett å ha med seg en 1-åring på armen, men jeg fant da noen småting og en storting til en billig penge. Den store tingen var et garderobeskap som A skal ha i det nye huset. Nå står det hos mor og far, da de har bedre lagringsplass enn det vi har og de bor jo like ved der vi skal bygge så da var det like greit. Skapet var et dobbelt skap i furu med en skuff under. Blir nok fint med litt maling og nye knotter :)
Her kommer bilde av de små tinga jeg kjøptePå søndag hadde M andre planer, så da ble jeg med mamma og pappa på kantarelltur! Det var veldig mye kantareller og vi plukka kurv og bøtter fulle! Så på søndag kveld ble det varme smørbrød med sopp, mmm.......

Sunday 6 September 2009

Planløsning

1.etasje:
2.etasje: Her er den endelige planløsningen. Er spent på hvordan det blir i virkeligheten! Blir ganske åpent i 1.etasje, men er jo muligheter for å sette inn dører om vi skulle angre på det. Håper vi blir fornøyde! Ha en god søndag!

Wednesday 2 September 2009

Ingen tvil....

Jeg synes tiden går så fort. Denne sommeren har bare blitt borte i en fei! Føles ikke lenge siden jeg fikset på trappa til sommeren og som jeg plukka blomster til pynt inne.
Når jeg titter ut av vinduet i dag er det ingen tvil. Blomstene er visne, trærne begynner å skifte farge, rognebærene lyser med sin flotte farge og det lille badebassenget til A som vi har glemt å ta inn er ikke fullt av deilig badevann, men av regnvann. Sommeren er over, nå er det høst...