Thursday 31 December 2009

Hva skjer der ute?

Spennende for en liten gutt å se på pappa som kjører traktor utenfor vinduet! Lykken er å få være med og kjøre :)

Wednesday 30 December 2009

Du grønne glitrende....

Tuesday 29 December 2009

Snø :)

Vi har kost oss i snøen i jula, men i dag koser vi oss inne, er jo så kaldt ute! Koselig å titte ut av vinduet, nesten som et julekort! Masse snø og strålende sol!

Friday 25 December 2009

Det skjedde i de dager....

"Mitt hjerte alltid vanker i Jesu fødte rom Der samles mine tanker som i sin hovedsum Der er min lengsel hjemme, der har min tro sin skatt Jeg kan deg aldri glemme velsignet julenatt " ( foto Willow Tree)

Wednesday 23 December 2009

Tilda nisse :)

Nissen kom tidlig til oss i år! Tusen takk tante for at du sydde denne til meg :) Se tidligere innlegg om nissen her.

Saturday 19 December 2009

I morgen...

...tenner vi det 4.lyset og snart er det jul :)

Travle dager

Det blir alltid litt travelt i desember, selv om en begynner i god tid. Denne uken har forsvunnet utrolig fort, men nå er kaker bakt og gaver kjøpt! I går kveld og i dag har vi hatt julekort produksjon her på løpende bånd, men nå er vi ferdige og de er klare til å leveres ut. Ettersom vi driver med hus, så ble det et kort som passer til :)

Sunday 13 December 2009

Pyntet bord

Min mamma har fylt 50år denne høsten og disse bildene er tatt av bordene i selskapet. Det var den første helgen i advent, så Amaryllis passet bra som blomst blandet med ener og tytterbærris. Håper alle har hatt en fin 3.advent og Lucia. Selv har jeg vært i kirken og sett på stolte og nærvøse barn gå i Luciatog. I morgentidlig blir det Luciakaffe i barnehagen og det gleder jeg meg til! /Elin

Saturday 12 December 2009

Og om 1måned i dag....

... kommer etter planene huset :) I hvert fall første leveranse av huset! På en måte håper jeg tiden går sakte i julen, så man kan nyte ferie, på en annen måte håper jeg det går veldig fort! Blir spennende! :)

Friday 11 December 2009

Om 1 måned....

...kommer etter planen første leveranse fra Borohus, og om 1måned og 1 dag kommer huset!

Wednesday 9 December 2009

Adventskalender

Her er årets advendtskalender hos Jansson. Dårlig kvalitet på bildene, men i et gammelt hus med små vinduer, er det ikke lett å ta bilder på denne årstiden. Sånn er det :) Du kan lese mer om kalenderen her.

Dagens prosjekt :)

Bildet er hentet fra Arla

Monday 7 December 2009

Julekrybbe

Jeg ønsker meg denne julekrybben fra Willow Tree

Sunday 6 December 2009

"Ljust & lantligt"

Tildlig i november kom noen nabobarn og solgte "jultidninger". Bor mange barn her, selv om vi bor på landet, og de dukker opp innimellom på døra. :) Boka "Ljust & lantligt" av Ann Örnberg har jeg hatt lyst på lenge, og den sto i dette bladet, så jeg bestilte den. I går banket det på døra og boka ble levert! Har nå bladd igjennom boka flere ganger og fått litt tips, en dag jeg får tid skal jeg lese den også, men enn så lenge er jeg inspirert av alle fine bilder!

Friday 4 December 2009

Desember

Nå har det allerede gått 4 dager inn i desember, tiden går jo så fort! På jobben (barnehage) er det fullt opp med julelunsj, Lucia, Nissefest og julehemligheter! Hjemme er vi ferdige med den o'store julevaska og har pyntet litt til advent. I morgen står kransekakebaking og julebord på skjema, og på søndag julekonsert :)
Julekalenderen til Adam henger så fint i stua, men har ikke vært hjemme i dagslys siden vi hengte den opp, så bildet får komme senere :) Kalenderen er laget av sommerens innkjøp som dere kan se på det øverste bildet. Det var bare 23 knagger, så derfor har vi kjøpt denne fine julestrømpa fra Maileg.
Håper alle får en fin adventstid!

Wednesday 2 December 2009

Støping av plate!

I dag er plata til huset støpt i strålende vær! Så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og vente på huset.