Sunday 31 January 2010

Hjemme hos Jamie

En ny kokebok har kommet i bokhylla og denne gav inspirasjon til egen kjøkkenhage! En tykk bok med mange oppskrifter og tips om hvordan Jamie syns det er best å dyrke grønnsaker. Blir nok ingen stor kjøkkenhage på meg i år, men kanskje noen poteter og litt salat? Jeg er i hvert fall inspirert :)

Hjerte

"Saa tag mit Hjerte i dine Hænder,
men tag det varsomt og tag det blidt,
det røde Hjerte-
nu er det dit."
Tove Ditlevsen
Jeg ble for en tid siden utfordret av Camilla med bloggen Litt av mitt i en sitatstafett. Dette er vel forsåvidt kanskje ikke et sitat, men det er første verset på et dikt jeg har gått og tenkt på de siste dagene. Hjertet er et fantastisk organ, hos et voksent menneske er litt større enn en knyttneve, som holder kroppen levende med sine rytmiske dunk. De fleste av oss er født med et hjerte som fungerer, men desverre gjelder ikke det alle. Våre tanker går til ei lita jente med et hjerte som ikke er er som alle andres og hennes familie! Videre utfordrer jeg Jeanette, Anita og Linda i sitatstafetten!

Wednesday 27 January 2010

Inne i huset

Stua (sett fra sofakrok mot kjøkken)
Kjøkken, vindu blir over vasken (sett fra gangen)
Her kommer trappa til å være
Bad og vårt soverom
Her blir det to soverom
Loftsstue (sett fra sofakrok mot kontor)
Her kommer trappa opp

Sunday 24 January 2010

Dugnad :)

I går var det dugnad på taket og de ble så godt som ferdige! Takk til Jocke, Daniel, Spiken, Håvard, Espen og Olle for hjelp :)

Friday 22 January 2010

Fortsatt på taket :)

Bilder fra denne uken :)

Tuesday 19 January 2010

Tak

Nå er snekkerne i full gang med taket. Hadde egentlig bare tenkt til å ha snekkere under husmontering, men fant ut at det kan være greit å få taket tett nå i vinter, så det ikke blir stående til sommeren. Får håpe ingen detter ned, er jammen bratt tak og med snø i tillegg så er det glatt. Har gått bra så langt! På nederste bildet er takstenen vår. Har valgt tegelrød etter mye frem og tilbake.

Sunday 17 January 2010

Fliser

Vi har kjøpt fliser til gangen, vaskerommet og det lille badet nede. Flisen er 33x33 og inne i dusjen skal vi ha 5x5. Håper det blir bra!

Friday 15 January 2010

Oppløft

Slik så det ut i går kveld. Vi har oppløft på begge sider og det er vi veldig fornøyde med! Dette blir et stort rom med lys igjennom. Ha en god dag!

Wednesday 13 January 2010

Taket på huset

Det har jammen skjedd litt i dag også!

Tuesday 12 January 2010

Bilder fra dagens husmontering!

Flere bilder kommer, men nå tar vi kvelden!

Vegger i 1.etasje

Disse bildene er tatt i dag tidlig. De begynte tidlig og nå er veggene i 1.etasje klare. Flere bilder kommer i løpet av dagen :)