Thursday 29 April 2010

Husoppdatering og vårtegn!

Bilder fra et barnesoverom
Den lille boden oppe.
 Godt at det elektriske dras inni veggen!

Badet oppe
Det går fremover i huset. Går fortsatt stort sett bare i gips. Er ikke så lett å ta bilder nå som det begynner å bli rom, men sånn er det. Utenfor huset har det dukket opp noen små vårtegn. :)

Wednesday 28 April 2010

hmm...

Hadde tenkt til å legge ut nye bilder i kveld, men blogspot og jeg er visst ikke helt enige, for det går ikke.... Kommer sterkere tilbake!!!

Saturday 24 April 2010

Fasade

Denne uken har det vært ganske stille i huset pga jobbing, men viser i dag bilder av fasaden. Over vinduene skal det komme opp dekor, og så skal vi ha knekter. Håper det blir fint! Ha en god dag!

Monday 19 April 2010

Vårtegn 19.april



Det kommer opp små krokus ved husveggen vår, koselig :) Og på bilen er vinterdekk byttet til sommerdekk, da er det vår! Hestehov, blåveis og hvitveis dukker opp i veikanter og i skogen! Blir nok en stor bukett på bordet en dag! Er koselig med hvitveis inne samtidig som blomstene nesten er finest der de står :)
Vil du se fler vårtegn, gå inn på Humlebackens sin blogg, trykk her.

Sunday 18 April 2010

Gips, gips og litt mer gips.......

Den siste uka er det stort sett gips, gips og litt mer gips som vi har drevet med i huset. Vi setter kryssfinérskiver bak gipsen, slik at det blir lett å henge opp lamper, hyller osv senere. Er mange tusen skruer som går med og vi gruer oss litt til sparkle jobben...... Det elektriske er også snart klart i 2.etasje. Det blir spotter i loftstuen, og det er stort sett de som vår elektiker har igjen! :)

Monday 12 April 2010

Vårtegn 12.april

Det er helt utrolig at under all snø og lag med granbar, så vokser små krokuser og tulipaner. :) Og med den sola og gode vårvarmen som er nå om dagen så våkner det bare flere og flere planter og dyr til live etter dvalen i vinter. Her om dagen så vi vårens første Linerle på jobben, og da er det virkelig vår! Deilig med lange lyse vårdager med en sol som varmer. Vi nyter så lenge det varer!
Ganske utrolig hvor mye snø som har smeltet på 3uker!

Flere vårtegn kan du lese her!

Sofa

Vi titter litt på sofaer om dagen og vil ha en som vi kan bygge som vi vil, slik at den passer best mulig til rommet. Var innom en lokal EM butikk forrige uke, og fant denne. Skal ha en annen farge og litt annet oppsett enn på bildet hvis vi velger denne modellen. Sofaen var god å sitte i og er en sterk kandidat! Må nok uansett titte litt til før vi bestemmer oss helt! Sofaen er fra Möbelform.

Monday 5 April 2010

Vårtegn 5.april

Endelig er nesten all snø borte,men under snøen lå det mye rart, så på lørdag ble det rydda rundt huset. Er litt små plukk igjen, men det får vi ta en annen dag :) Var deilig vårvær med strålende sol på lørdag, men i dag tidlig snødde det! Heldigvis ga det seg fort! 



Ranukler er et annet vårtegn! Det er nok en av mine favoritter! Nå som snøen har smeltet løftet jeg på granbaret som ligger over blomstene, og jammen er det små krokuser og tulipaner på vei opp, så i morgen får det bli en vårrydding rundt huset :) Ha en god uke!

Thursday 1 April 2010

Vegger 2.etasje

Nå er veggene på vei opp i 2.etasje. Har delt av alle rommene. Veldig gøy å se hvordan det blir! Noen rom er større enn vi trodde og noen er litt mindre. Ikke alltid like lett å se for seg utifra en tegning hvordan det skal bli! De øverste bildene er fra barna soveromene som er mot sør, så er det vårt soverom og bad mot nord. Der i mellom blir det loftstue og kontor :) Min (Elin) lillebror er elektriker lærling, så han har begynt med strømmen i 2.etasje. Ikke bare lett å vite hvor lamper og uttak skal være!