Saturday 31 July 2010

Status

I gangen har det kommet opp mdf plater.
Blir bra når de er ferdig hvitmalte!
Plasten i vinduene er festet og det er klart til å sette inn utforing.
Taket i badet oppe er malt et strøk.
Stua hos mamma og pappa er full av tapetbøker :)

Nå er det så mye forskjellig som skjer i huset. Er 100 ting som kan gjøres av maling, tapetsering, sliping osv osv osv...., men nå er det gøy for det er jo faktisk snart sluttspurten :)

Gamle stoler


Vi var å kjøpte noen gamle stoler denne uken. Synes disse var så fine og med litt sliping, maling og nye trekk blir de enda finere :) Stolene er gyngestoler og skal stå i stua.
Gleder meg til å sitte i en av disse med en god bok!

Ellers har vi vært å kjøpt mdf plater til gang og vaskerom med perlemønster, utforing til vinduer, fliser til dusjhjørnet, tapet til Adam sitt rom og vi har lånt med oss x-antall tapetbøker hjem. Har en klar favoritt til både veggen i trappa og til soverommet vårt, så blir kanskje en bestilling på det til uka. Spennede og veldig gøy! Oppdateringer fra huset kommer senere denne helgen, må bort å ta noen nye bilder!

Ha en god lørdagskveld! Vi får besøk og skal spise reker! I ovnen står nå verdens letteste (og beste?!) bringebærkake som skal serveres med is ved siden av....... Nam nam :)

Thursday 29 July 2010

Et gammelt vindu


I 2.etasje har vi valgt å sette opp en vegg mellom trappa og kroken som skal bli et kontor. Loftstuen har oppløft på begge sider, noe som gjør den lys og fin. For å ikke ødelegge dette med denne veggen, har vi fått et gammelt vindu av naboen vår som vi skal sette inn her. Da får vi skjermet kontordelen som vi ønsker, samtidig som vi ikke stenger helt for lyset.
 Tror det kommer til å bli veldig fint :) 

Wednesday 28 July 2010

Husoppdatering


I huset er det full aktivitet! Det sparkles og pusses inne og i går beg jobben med å sette vev i taket. Det gikk lettere enn forventet, så nå er taket i soverommene og badet oppe klart til å males.Ute males det for fullt, men været er ikke helt på vår side. Håper på mange dager med sol fremover, er jo lov å håpe :)  
Moro å se at ting skjer! :)

Tuesday 27 July 2010

Et ensomt epletre....

.....søker en venn! :)

Epletreet jeg fikk av Mathias på bryllupsdagen vår, har endelig kommet ned i jorda. Et første skritt mot en hage! Etter at bildet ble tatt, har det fått noen piner å støtte seg på. 
Når nettene blir litt lengre ute i august, skal vi legge på matjord og så gress, da kan vi beg å planlegge enda mer hvordan hagen skal bli! Enn så lenge får epletreet stå der helt alene.....

Monday 26 July 2010

Regnværsdag = bakedag!

I dag er det trist og grått vær ute, så derfor ble det bakedag! Dro til mine foreldre og lånte kjøkken deres. Det er større enn vårt, mamma har en eltemaskin og ovnen er mye bedre enn den vi har, så da er det veldig greit :) Bakte et kjempe godt brytebrød med bl.a grovt rugmel og havregryn, fine rundstykker med bl.a gulrot, skummet kulturmelk og kesam og sjokoladekake. 
Adam var prøvesmaker og godkjente! Hva er bedre enn nybakt, grovt brytebrød med Bremykt på? Nam, nam.... :)
Nå gleder jeg meg til å få et eget stort kjøkken, håper på mye baking når jeg skal være hjemme i permisjon!

Sunday 25 July 2010

"Ja vi maler og vi maler og det blir så fint og flott....."


....men vi maler ikke grønt og gult osv, her går det i Jotun Optimal Egghvit :) 

Saturday 24 July 2010

Stockholm i mitt hjärta.....

Vi har vært på tur til Stockholm og det var godt med noen dager fri. Vi var litt turister, shoppa litt, var sammen med gode venner, var på Skansen og spiste mye, god mat, men viktigst av alt tror jeg det var å få en pause fra huset. Mathias sitt utsagn den ene kvelden; "Å, i dag har jeg ikke tenkt på sparkel en eneste gang!" beskriver hvor godt det var med noen dager fri :)

Sunday 18 July 2010

Sommeridyll

Bilder fra helgens husbygging!


Huset blir malt og taket i 1.etasje er på plass i de fleste rom. Nå tar vi noen dager pause og skal slappe av og kose oss :) Ha en god uke!!

Thursday 15 July 2010

Kjøpe, kjøpe, kjøpe...


På mandag var vi ute og handlet  knekter og Lundsbergsfoder. Tror dette blir fint på huset, gleder oss til å se hvordan det blir helt ferdig! Det nederste bildet er hentet på HAL sin nettside.

Wednesday 14 July 2010

Stockholm - tips?

Vi reiser til Stockholm neste uke og derfor lurer vi på om noen har noen tips? Interiørbutikker, andre butikker, gode resturanter, en koselig cafè, severdigheter, ting som er gøy for Adam osv osv.... Noen planer har vi som å treffe gode venner og en tur ut til Skansen og kanskje Junibacken! Bare å kommentere hvis dere "brenner inne" med tips :) Ha en god dag!

Saturday 10 July 2010

FERIE :)

I dag har vi tatt ferie! Blir nok en ferie full av husbygging, men forhåpentligvis blir det litt sol og strandliv også! Dette bildet er av vestveggen på huset og det er tatt ca 21.15. Sola skinte også en stund til etter at fotografen tok turen hjem til sofaen :) Nå gleder vi oss til å sitte her neste sommer i en god stol og nyte late feriedager!! :)

Tuesday 6 July 2010

Arbeid pågår....



                                                                  ....som vanlig i huset!