Sunday 29 August 2010

Vitrineskap



I går var jeg på Home & Cottage og bestilte vitrineskap til stua. Var laaang leveringstid på det, så vi er nok heldige hvis vi får det til jul. Ja, ja, den som venter på noe godt :)

Shoppet litt andre ting der også, så mye fint! Blir nok en tur til dit i høst når vi vet litt mer hva vi trenger. Vanskelig å ha oversikt over hva man trenger av småting før alle store ting er på plass. Vi må bo oss inn litt!! Var også innom Ski Storsenter på vei hjem og der la jeg igjen noen kr på bl.a Kremmerhuset :) Veldig mye fint der også! Butikken Sanselig interiør hadde også mye fint, men der ble det ikke noen kjøp denne gangen.

Ha en god kveld alle sammen! :)

Friday 27 August 2010

Sommeren er søt....

...selv om høsten er på vei for fullt. Forrige helg laget vi denne paien som smakte sommer :) Godt å kunne bevare sommerfølelsen litt lenger med gode, solmodne bringebær! Oppskriften er hentet fra
Sommarens söta av søstrene Lisa og Monica!

Monday 23 August 2010

Bilder fra 2.etasje


Her kommer litt bilder fra 2.etasje i huset. Vi holder på med maling og i vinduene er alle utforing satt inn. Rommet til Adam (det blå/grønn) skal tapetseres i ca den fargen og så er det bare å vente på rørlegger som kommer og skal fikse gulvvarmen, før vi skal legge gulv og sette opp lister. Gjenstår jo en del arbeid her i 2.etasje, men det nærmer seg. Og når 2.etasje er ferdig, så er det bare å begynne i 1.etasje med sparkling, pussing, sparkling, pussing osv osv osv...... :)

Saturday 21 August 2010

Fliselegging bad = FERDIG! :)


Bad oppe

Bad nede

Nå er begge badene og vaskerommet ferdig fliselagt. Gøy med ferdige rom! Er jo nok igjen å gjøre ellers i huset, men.... Det motiverer at noe er klart!

I går hentet jeg tapeten som skall være i trappa. Klør i fingrene etter å ta opp en rull, men får vente til vi skal sette den opp. Oppe males nå veggene i loftstuen og tre vegger i soverommet vårt eggehvite. Den siste veggen på soverommet har vi bestilt en petroliumsblå tapet med hvite magnoliablomster til. Er litt spent på den, men den så veldig fin ut, så blir nok bra. :)

Wednesday 18 August 2010

Fliselegging på bad og vaskerom


Gulvet i vaskerom


Badet nede

Gulvet badet oppe

Nå er de i full gang med badene! Er godt å komme til huset og se at det har skjedd noe uten at vi har vært der! :) På vaskerommet skal det være mdf plater på veggene, likt som i gangen. Badet nede skal ha samme gulv som vaskerommet, og dette skal også være i gangen. Inne i dusjen skal det være litt mindre fliser for å få riktig fall. Vi hadde egentlig kjøpt noen grå fliser, men de var tykkere enn de store, så da har vi fått byttet de. Nå gleder vi oss til å se hvordan det blir helt ferdig! :)

Sunday 15 August 2010

Feil på Blogger?

Fler enn meg som sliter med å laste opp bilder til bloggen for tiden eller er det noe rart med vår blogg?

Thursday 12 August 2010

Den vanskelige gråfargen.....

Vi leter etter en fin gråfarge til å ha på kjøkkenveggen. Innredningen er hvit, gulv og benkeplate er hvitlasert/lakket ek og alle hvitevarer er svarte. Tapeten i stua er lys og det skal også veggene i gangen väre. Vi har lyst på en lys gråfarge som gir et lunt inntrykk uten å være for brun. Det skal heller ikke være noe blått i den og den skal ikke være for mørk. Syns det er kjempe vanskelig! Den siste jeg har sett på, er en farge hos Jotun Tåkedis med fargekode S 3000 N. Tror jeg skal teste den....  Kom gjerne med tips! :)

Wednesday 11 August 2010

Bad

Bad nede
Bad oppe
Denne skal vi ha på badet oppe
En liten hjelper

I dag har fliseleggeren begynt med badene våre. Nå gleder vi oss til at de første flisene skal komme opp på veggen! :) Den lille hjelperen Adam synes det er stor stas å bære ting for tiden og har vanskelig for å forstå at fliser er tunge. Han har hatt sin første dag i ny barnehage i dag og det gikk så fint! Blir spennende å se om det går like bra i morgen!

Tuesday 10 August 2010

Oj, oj, oj....

Nå er det full fart i huset og mye som skjer. Rørleggeren kommer snart og legger ferdig golvvarme oppe også skal han installere varmepumpen. Før det skal vi male ferdig takene!
I morgen kommer fliseleggeren og begynner sitt arbeid med bada, så derfor har vi satt inn utforinger i badreromsvinduene og baderomstakene er ferdig malt. Som dere sikkert skjønner så er det mye som skjer! Er bare å ta fart :)

Thursday 5 August 2010

Fliser til badet nede!


Da er alle flisene til badet nede kjøpt inn. Flisene til gulvet kjøpte vi i vinter. Før helgen var vi å kjøpte flisene som skal være på gulvet og veggen i dusjen og i går kjøpte vi de store hvite som skal være på veggene ellers. Håper det blir bra! Les mer om badene våre her