Tuesday 30 November 2010

Pakke, pakke, pakke.....

..., men ikke flyttepakking :) Snart henger 24 små gaver på kalenderen! Litt kos må vi ha i flyttekaoset!

Friday 26 November 2010

Jøtul



Her er Jøtul på plass, gleder meg til å sitte i gyngestolen med en god bok foran denne en kald vinterdag!Deilig!!

Wednesday 24 November 2010

Dørhåndtak


I dag har vi bestilt dørhåndtak til innerdørene. Håndtakene heter Knölsvan og vi bestilte de hos Byggfabriken.
Tror det blir fint sammen med dørene våre!
I huset er Jøtulen og pipa montert i dag. Skal bort å titte straks, bilde kommer :)

Tuesday 23 November 2010

Trapp - rekkverk

Slik ser trappen ut med rekkverk! 


I helgen har det skjedd mye i huset! Lørdag var Mathias og våre fedre i sving til langt på kveld. Stua er ferdig tapetsert, rekkverk på trappen kom opp og kjøkkenet er snart klart. Bilder kommer!!

Friday 19 November 2010

Kjøkkeninnredning på vei opp!!




Nå er kjøkkeninnredningen på vei opp og slik så det ut da jeg var innom rundt kl 20. Veldig spennende og gøy, har gledet oss til dette leeenge :) Nå er vi virkelig i sluttspurten!!

Ser at forrige overskrift kan virke forvirrende, det er altså tapet i stua og kjøkkeninnredning som er på gang, ikke tapet i stua og på kjøkkenet.

Ha en fortsatt god kveld :)

Tapet stue og kjøkken på gang




Et lite glimt av den ene veggen i stua. Resten blir tapetsert på lørdag, litt lettere å tapetsere i dagslys! I går kveld ble innredningen til kjøkkenet hentet fra garasjen til mamma og pappa hvor det har stått siden mars. Alle skap er ferdig skrudd sammen, så i helga skal  de på plass!

Thursday 18 November 2010

Trapp


Da er trappen på plass :) Bedre bilder kommer. I stua er vi i gang med tapetsering. Kul :)

Saturday 13 November 2010

Gulv = ferdig :)

Kjøkken sett fra stue

Stua sett fra kjøkken 

Stua 

Her skal spisebordet stå

Nå er gulvet ferdig lagt! Ble veldig fint, nå ser det jo nesten ferdig ut! Neste steg nå er tapetsering av stue og så skal kjøkkeninnredningen opp. 
Og etter det er bare resten igjen :) 

Friday 12 November 2010

Gulvlegging i stue og kjøkken





Nå har vi snart gulv i stua og på kjøkkenet. 
Blir kjempe bra synes vi :) 

Wednesday 10 November 2010

Balkong


Nå har snekkere begynt på det som skal bli en balkong. Vi har ikke bestemt oss for rekkverk og heller ikke helt hvordan trappa under skal bli. Noen forslag?

Tuesday 9 November 2010

Vaskerom






Innredningen fra Ikea er på vei opp i vaskerommet. Tror det blir bra :)

Et lite mesterverk :)

Det har vært stille her på bloggen noen dager, men det betyr ikke at det ikke har skjedd ting :) Natt til torsdag ble vi foreldre og A storebror til en vakker liten jente, helt perfekt :)
Nå koser vi oss og nyter familielivet, samtidig som vi driver litt i huset. Nå lengter vi enda mer etter nytt hus!!!

Wednesday 3 November 2010

Garderobeskap og kommode fra Ikea



Nå er garderobeskapet på vårt rom oppe og kommoden som skal stå i loftstua er også montert. Skapet er fra Pax-serien til Ikea og dørene heter Birkeland. Det var akkurat at det fikk plass for å si det sånn, vi later som det var kald beregning og ikke flaks ;) Kommoden heter også Birkeland og er en av flere nyheter Ikea har innen denne serien i år. Har kjøpt et dobbelt garderobeskap som skal stå i loftstua ved siden av kommoden, men det er ikke montert enda.

Ha en god onsdagskveld i høstværet :)

Dagens gjøremål



Jeg har vasket tak, vegger, gulv og lister på vårt soverom og stengt døra. Kjekt å flytte inn i nytt hus før jul, da er jo julevaska allerede gjort når desember kommer :) 

Mamma har malt siste strøket på veggen der trappa kommer opp, så nå er det klart til å settes opp trapp. Det skal bli godt å få opp den trappa. Jammen godt ingen har falt ned fra stigen dette året. Når trappa er på plass kan vi jo begynne å flytte litt ting og tang til de rommene som er ferdige også!


Tuesday 2 November 2010

Status

Her kommer en liten statusoppdatering fra huset.

2.etasje:
Alle soverom er klare, i loftstua er det igjen siste strøk på gulvlistene og sette inn vindu i den lille veggen, på badet er det igjen å montere baderomsmøbler, badekar, do og kraner. Ellers gjenstår det å montere ferdig garderobeskap osv. Også har vår kjære elektriker x-antall kontakter å sette opp :)

1.etasje:
I vaskerommet mangler det å sette opp innredningen. Ellers er rommet klart og i dag ble varmepumpen satt i gang. På badet nede skal alt monteres. Alle tak nede er ferdig malt. I gangen mangler det et strøk på veggen og tak/gulvlister.På kjøkkenet og i stua skal det legges gulv, veggene i kjøkkenet er ferdig malte, men i stua skal det tapetseres. Disse rommene skal også listes. Også skal det jo opp kjøkkeninnredning og alle lamper, kontakter osv skal monteres. Trappa mangler også, men den er rett rundt hjørnet.

Har jeg glemt noe mon tro?

 Er mye som er gjort, men litt som gjenstår også. Målet er fortsatt før jul. Har sagt hele tiden at vi ikke skal flytte inn før alt er klart, men må si at det heller får mangle en list eller to i jula, enn at vi ikke flytter inn :)

Takk for alle kommentarer på tapeten, vi er veldig fornøyde :)