Tuesday 28 December 2010

Vitrineskap på plass


Vitrineskapet fra Home&Cottage kom i tide! På onsdag var Mathias og naboen i Oslo og hentet skapet til oss og bord til dem. Veldig fornøyd med skapet :)

Ellers er det stille på bloggen om dagen, vi nyter julefri og nytt hus. Lufta har gått litt ut av oss etter vi kom inn og det er godt å bare slappe av og være sammen med venner og familie. Hadde åpent hus før jul og da kom mange gode venner på besøk. Tror vi var nesten 30pers :) Koselig med julebesøk i nytt hus!

Kanskje kommer det flere bilder fremover, men er litt usikker på hva som skjer med bloggen nå som huset er ferdig. Hittil har det bare vært et hus, men nå er det jo også et hjem, og vi har ikke helt bestemt oss for om vi vil fortsette å legge ut bilder. Blir jo mye mer personlig nå som det er et hjem :)

Fortsatt god jul til alle sammen :)

Thursday 23 December 2010

Adventskalender 2010

Slik ser årets kalender ut. Bilder av fjorårets er her. Koselig med tradisjoner, gleder meg til å henge opp denne hvert år full med pakker. I år er pakkene i en pose grunnet flytting og at lillemann ikke helt har begreper på hva en om dagen er :)
4 lys i staken brenner hver kveld. Engelen er min og den hadde jeg som liten. Spiller så fint "Glade jul" mens det lyser i lyset hun holder :)

Wednesday 15 December 2010

Flytting :)




Fredag 10.desember er en dag vi kommer til å huske! Da tok vi med oss sengene og flyttet inn i nye huset på dagen 11mnd etter husleveranse. På lørdag fikk vi hjelp av våre foreldre og søsken med resten av flytten. Takk for hjelpa alle sammen :)

Friday 10 December 2010

Sofa på plass :)

Adam er med der det skjer

Mathias godkjenner sofaen

Adam og Mathias "buser" :)

I kveld kom sofaen! Hurra! Var redd den skulle virke for stor, men det ble den ikke syns vi. Godt å kunne strekke seg ut og godt å ha plass til mange! Nå driver vi og pakker, ikke godt å si når vi stuper i seng i natt :) Siste natta i dette huset. Kommer ikke til å savne vedfyring og kulde, men det er jo mange minner i huset, så litt rart å flytte herfra selv om det ikke er så lenge vi har bodd her. Mye som har skjedd på de årene, familien har vokst fra to til fire :)

Mens vi ventet på sofaen benyttet jeg tiden til å fikse litt, gleder meg til å få ting på plass og begynne med litt julepynting!

Hylle på Adam sitt rom

Kopper og kar på plass

Thursday 9 December 2010

Litt bilder av kjøkkenet





Et rent og ferdig kjøkken. Benkeplata har jeg olja nå på morgenen, slik at den er klar til bruk.

Klør i fingrene etter å fikse i huset, men må jo pakke ned ting så vi blir klare til å flytte, så nå fyller vi eske på eske!!


"Nå har vi vaska golvet..."



I går var den store vaskedagen. Godt å få hjelp av tante, mamma og bestemor! Lister, vegger, tak, vinduer innvendig, kjøkken og gulv er nå rent og pent :)  Takk for hjelpa :)

Tuesday 7 December 2010

Flyttemodus......

Nå tømmer vi skuffer og skap og til helga flyter vi!!

Litt pussing på listene før siste strøk med maling, Wilma er med :) 
Adam lurer veldig på hva onkel Espen driver med :)

Det er stille på bloggen, men ikke i real life! Hjemme pakker vi og i huset er det full aktivitet. De siste listene males, det vaskes, elektriker og rørlegger skal gjøre ferdig sitt og litt småplukk rundt omkring skal fikses :)

Friday 3 December 2010

Kjøkken





Det nærmer seg ferdig :)

Bake kake søte.....



Litt juleforbredelser må til selv om det er mye som skjer i huset. Her er bilder fra årets kransekakebaking med fire generasjoener! Koselig :) Adam fikk forkle og kokkelue i kalenderen og det ble brukt. Settet er fra Oskar & Ellen

I går hadde jeg en hel kveld med mine gode venninner. Først bakte vi småkaker sammen, for deretter å ha en hyggelig kveld med julebord. Det ble som vanlig mye skravling og latter, ikke så rart med 13 skravleglade på et sted :) 
Takk for en fortreffelig aften damer :)

Wednesday 1 December 2010

Lamper og dørhåndtak

Lampe fra Bloomingville 
Lampe fra IB Laursen 
Dørhåndtak fra Byggfabriken 

Det er mange innkjøp som gjøres om dagen, her er noen....