Monday 28 February 2011

Vårtegn 28.februar




I dag starter vårtegn utfordringen hos Humlebacken og i morgen er det 1.mars og det er vår på kalenderen også!  Noen ganger kan man lure på om naturen har fått med seg det........ , men noe vitner om vår og det er at dagene blir lengre! Nå er det lyst ute når vi spiser frokost (spørs vel og merke når de minste bestemmer seg for at det er morgen) og lyst når vi spiser middag! Det er deilig! Noen vårdager har det også vært med deilig sol som varmer litt. Selv om det ser ut som vinteren aldri skal ta slutt, går det fort fremover nå! Snart stiller vi klokka og snart er all snø borte :)


Klikk her hvis du har lyst til å se flere vårtegn :)

Sunday 27 February 2011

Er dere klare?


I morgen er vi i gang :)
Trykk på bildet i kolonnen til høyre for å komme til utfordringen. Det er ikke for sent å henge seg på :)

Tuesday 22 February 2011

Frost




Nå har det endelig blitt orden på vinduene på begge badene. Har satt på frostfilm og det ble, om vi kan se det selv, veldig bra! Så nå kan vi trygt dusje med lyset på uten å tenke på om noen er på utsiden :)  Mathias mener at det ikke har vært noe problem og at ingen ser  inn i fra veien, men hvor kult er det å stå i dusjen når noen parkerer rett på utsiden? Nei nå kan vi dusje trygt ;)


Ute er det også frost. Kalde dager og mye snø. Har kommet mer snø etter dette bildet ble tatt. greit det er skikkelig vintervær nå som det er ferie og VM, men etter det kan det jammen bli vår :)

Thursday 17 February 2011

Hurra!!

Jeg fikk en sms i ettermiddag av min venninne og nabo, Cecilie, med spørsmål om jeg har vært inne på Anettes hus i dag og sett at jeg har vunnet? "Hæ? Har jeg vært med i noen konkurranse der?" svarte jeg og skyndte meg for å sjekke.

Og jammen har jeg vunnet to kjempe fine forklær fra  Nyblom o Kollén  i forbindelse med mitt bidrag til Loppefunn-utfordringen! :) Hurra! Og jeg som aldri bruker å vinne!



Forklærne passer perfekt til oss som liker å bake! Adam finner frem og vil bake stadig vekk og favoritten er grovt havrebrød i langpanne! Nå kan vi jo se fine ut når vi baker også, perfekt!
Tusen takk Anette :)


Monday 14 February 2011

Kjærlighet........









Håper alle har hatt en god Valentinesdag 
sammen med nære og kjære :)

Sunday 13 February 2011

Rosa blomster :)







Det kommer med innimellom rosa blomster på denne grønne planten. Denne gangen er det mange og de kom som bestilt til barnedåpen :) Jeg har ingen grønne fingre, men denne har jeg hatt i mange år. Det sies at blomstene kommer hvis den får for lite vann, og det er ikke helt umulig at det kan ha skjedd! Men hva gjør det vel at den får for lite vann når dette er resultatet? :)

 Ønsker dere alle en god kveld og en god uke!!!
Her blir det grove vafler til kvelds, nam nam :)

Thursday 10 February 2011

06.02.11 - Wilma's dåpsdag

Vi har feiret Wilma sin dåp i helgen.
 Her kommer litt bilder fra pynta bord.

Roser på rekke og rad

Storebror sin plass
Også litt bilder fra kakebordet. Nam nam :)
Rosene er Fairtrade roser fra Mestergrønn i lyserosa, mørkerosa og hvit. Veldig pene roser!

Dagen startet i Töcksfors der Wilma ble døpt av Mathias sin onkel Mogens. Etterpå spiste og koste vi oss hjemme i vårt nye hus! Det var stor stas og kunne ordne til fest hjemme hos oss, veldig koselig! Vi pyntet bordene med hvite duker, sølv, roser i glassvaser, eføy, rosa fotspor, hvite kakeservietter med hjerter og fin servise. Takk til alle gjester som gjorde dagen så koselig :)

Fotografen av bildene er Wilma sitt søskenbarn/kusin Sanne.
Tusen takk for bildene :)