Tuesday 31 May 2011

Siste vårtegn for i år!

28.02.2011
30.05.2011

Den siste vårdagen og det siste vårtegnet. Et "før og etter" bilde av utsikten vår. Før og etter vår! I morgen begynner sommeren, i alle fall på kalenderen. Vi håper på gode, varme dager med mye sol sammen med venner og familie i sommer. Dette er den beste tiden, den tiden vi har nå når alt er foran oss. Vi lengter etter sommeren, har 1000planer for hus og hage, gleder oss til ferie og til late soldager. Deilig!

Dette er en fin dag synes jeg, det er nemlig min bursdag. 
Denne fine buketten fikk jeg av mine kjære, heldig jeg :)

Sunday 29 May 2011

Liljebakken





Da vi skulle finne navn på huset ville vi ha noe som passer til tomta huset ligger på. Huset vårt ligger like ved mitt foreldrehjem. Det jeg tenker på med stedet er at vi alltid var her å plukket Liljekonvall på våren. Det er nemlig veldig mye Liljekonvall her, både like ved huset og nede ved tjernet! Derfor bestemte vi oss for at navnet på huset skal være Liljebakken!



Og en bukett Liljekonvall på bordet er aldri feil :)

Velkommen til oss på
Liljebakken!

Saturday 28 May 2011

Tørkestativ






Snille mannen har ordnet tørkestativ til meg! Stativet er laget etter inspirasjon fra ulike blogger . Hadde så lyst på et slikt i stedet for de tradisjonelle som finnes i butikker. Har innviet stativet i dag, men det begynte å dryppe litt, så fikk reddet vaska i siste liten :)

Til sommeren blir stativet hvitt, men det får være som det er frem til det. Hvis noen synes at stativet er litt lavt,så kan det ganske enkelt forklares med at fruen i huset ikke akkurat har modell ben, så her har funksjonalitet gått før design :) Fant ut at å måtte ha en krakk hver gang tøy skal henges opp er en smule upraktisk :)

Ha en god lørdagskveld alle sammen :)

Thursday 26 May 2011

Epleblomst




Våren er virkelig herlig! For hver ny blomst som kommer så tenker jeg; "Dette er min  favorittblomst, dette er den vakreste blomsten som finnes!! For hva er vel vakrere snøklokkene som dukker opp i snøen eller et teppe av hvitveis i skogen eller liljekonvallen med sine små hvite klokker?

Nå har epleblomstene kommet på treet jeg fikk av Mathias i fjor. Vakkert! Og konklusjonen er at jeg ikke har en favoritt blant alle blomster og trær, men mange! :)


Tuesday 24 May 2011

Vårtegn

Dagene går jammen fort! Plutselig er det mandag igjen med vårtegn og like plutselig er mandagen forbi uten noe  nytt innlegg...Så derfor blir det vårtegn i dag i stedet :)

Neste uke er siste mandag med vårtegn, og det betyr jo bare en ting, sommeren er rett rundt hjørnet!

Dagens vårtegn er at vi har begynt å planlegge sommerens ferie. Den går til Malmø og steder der omkring. Leter på nett etter tips om steder vi må besøke, men kanskje noen av dere har noen tips også? Tips på aktiviteter for barn, loppiser, interiørbutikker, badestrender, spisesteder osv osv tas i mot med takk :)

Juli 2009

Så er det jo bare å håpe at sommeren blir god, varm og idyllisk som bildet over!

Wednesday 18 May 2011

Velkommen inn på badet








Velkommen inn på badet nede!

Fornøyde med valgene vi har gjort her inne. Flisene på gulvet er like de i gangen og på vaskerommet. De skaper en fin helhet syns vi. Hylla skal bli hvit, med tiden, men er så mange kroker og kriker på den, så gruer meg til å male den. Et av sommerens mange prosjekter :) Krakken bruker Adam flittig, med den er det så mye lettere å rekke opp til vasken!

Det var en liten titt :) God kveld!

Tuesday 17 May 2011

"Vi roper høyt HURRA!"

"Ja, vi elsker dette landet,
som det stiger frem,
furet, værbitt over vannet,
med de tusen hjem.
Elsker, elsker det og tenker
På vår far og mor
Og den saganatt som senker
drømmer på vår jord."

T:Bjørnstjerne Bjørnsson M: Rikard Nordraak

"Hvorhen du går i li og fjell,  en vinterdag en sommerkveld ved fjord og fossevell. Fra eng og mo med furutrær, fra havets bryn med fiskevær og til de hvite skjær. Møter du landet i trefarvet drakt,
svøpt i et gjenskinn av flaggets farveprakt.
Se en hvitstammet bjørk oppi heien, rammer stripen av blåklokker inn
mot den rødmalte stuen ved veien, det er flagget som vaier i vind
Ja så hvitt som det hvite er sneen, og det røde har kveldssolen fått,
og det blå ga sin farve til breen, det er Norge i rødt hvitt og blått."
T: Finn Bø, Bias Bernhoft og Arild Feldborg M: Lars-Erik Larsson

"Vi roper høyt hurra.
Det gjør vi nå fordi det landet som vi har er så godt å leve i.
La flagget vaie fritt i rødt og hvitt og blått, 
med korset der i midten er det kjempeflott!"
T/M: Geir Hegerstrøm
Håper alle har hatt en GOD 17.mai :)  Vi har hatt en koselig dag som ble avsluttet i sofakroken med denne solnedgangen! God natt :)

Monday 16 May 2011

vårtegn 16.mai


Søte, små blomster



Sommerblomstene begynner å komme



Veldig snart kommer det blomster på epletre


Jordene har blitt grønne




Fine



Her kommer noen vårlige bilder fra oss! Skjedd mye på en uke, og det regnet som har kommet var trengtes veldig! Mathias passet på å gjødsle i regnet, så nå håper vi gressplenen skyter fart :) 

Det er VARMT inne, så vi titter på solskjerming, noen som har noen tips? Vi hører med forskjellige firmaer som driver med solskjerming, så får vi se hva vi velger.


Her henger klærne klare til 17.mai :) 
Gleder oss til barnetog, masse is og pølser, lek,  gode venner og grilling for å nevne noe. 
Også håper vi på SOL! 

Ønsker alle en god dag i morgen! :)

Prosjekter på gang


Hyller på kjøkken snart oppe



Vi har målt opp hvor boden vi skal bygge i sommer skal stå


Snekker  A er i farta


Prosjekt bygge inn trappa

Ja sånn er det å ha hus, 100prosjekter på gang, nesten hvert fall :) Dette er noe av det vi driver med om dagen. Gleder meg til både hyller på kjøkkenet og bod under trappa!

Ha en god mandag alle sammen!