Monday 17 October 2011

Speil, speil på veggen der...

Så er hylla oppe over sofaen. Ser litt rart ut nå da, når vi ikke har fått opp noe annet på veggen. Ved siden av skal det opp fotografbilder av ungene, må bare få tatt bilder først!!

 Liker denne hylla godt, selv om det er mange rundt omkring som har den og sikker mange som mener den er skikkelig "last year", men det bryr jeg meg ikke så mye om. :) 
Her bor nemlig vi og det er vi som skal trives her. Og denne hylla øker trivselsfaktoren, spesielt på kvelden når lys lyktene skinner i speilene :)
Og her er sofakroken "by night". Og JA vi har sterke pærer i lampene, selv om bildet overdriver litt. Vi mangler nemlig en taklampe her og derfor er det litt mørkt , noe mannen påpeker støtt og stadig. Derfor har jeg gått til innkjøp av litt sterkere lamper, for jeg får ikke bestemt meg hvilken lampe vi skal ha her.... Noen forslag?

Thursday 13 October 2011

På veggen



På veggen på kjøkkenet henger en tavle som tidligere har inneholdt koselige ord eller hilsner, MEN nå har det kommet en laaaang liste med ting som bør og skal gjøres. Og jammen har lista ført til at både det ene og det andre har blitt fikset...

To Be Continued.... :)