Tuesday 22 November 2011

Ønskeliste hos Hviit

Foto: produsentene/hviit.no 

Hviit utfordrer oss til å lage en ønskeliste fra sin nettbutikk. Det er ikke vanskelig å finne noe man vil ha, vanskeligere å begrense seg vil jeg påstå :) Denne ukens ønskeliste fikk dyr som tema. Fint sommerfuglbilde fra Hagedorn & Hagen, små Birdhouse fra By Nord, Mugtail og sengetøy fra By Nord.

Da er det bare å krysse fingrene og håpe at man er heldig å vinne :)

Skumring

Skumringstimen eller blåtimen som blånissene kaller den. Tenk nå er det snart 1.desember og nissene er tilbake på tv! Ekstra koselig å lage middag når lysene skinner så fint i vinduskarmen mens det mørkner ute. Litt advent pynt har også kommet og mer blir det i løpet av uka :) 

Hvor mye pynter dere nå i advent? Tar dere frem alt nå eller sparer dere noe til juleuka? Her dukker det nok opp flere og flere ting jo nærmere jul vi kommer, men sparer det mest "julete" til sist :) 

Monday 21 November 2011

Tjuvstart

På søndag er det 1. advent. Allerede!!! 
Jeg har kjøpt ny adventsstjerne og måtte bare se hvordan den så ut med lys i.  Veldig fin syns jeg, gleder meg til å henge den opp på "orntli" til helga!

God kveld

Friday 18 November 2011

Kjøkkenøy

I dag kommer litt bilder fra kjøkkenet! Bordet er malt og er på plass, mangler bare hjul på og knagger så er den ferdig. Mulig det blir en hylle under også, vi får se! Flere bilder av bordet finner dere her. 
Og det er Marit som jeg har herma etter:)

God helg alle sammen! Her er det julebord for mor i huset, mens de andre koser seg hjemme med pizza :)

Saturday 12 November 2011

Lørdagskveld


Ønsker alle en god lørdagskveld videre! Her fyrer vi i peisen :)

Tuesday 8 November 2011

1år!!

Lille jenta vår har fylt 1 år! En klisjé, men tiden går fort! Helt utrolig at hun er 1år, samtidig som det føles som en evighet siden hun ble født. Her kommer litt bilder fra feiringa :)
Krone må man ha!!

Bursdagstog
Pyntet langbord
Inspirert av Jordbærpiken
 
Vakker farge på løken
"Er alt det til meg?"
Marsipankake og sjokoladekake
Søte muffins

En koselig feiring sammen med familien, selv om hovedpersonen ikke skjønte så mye av det som skjedde. Storebror derimot hevdet bestemt at han også hadde bursdag, så krona fra 3års dagen måtte finnes fram :) 
Heldiggrisen Wilma fikk så mye fint, 
men det får dere se en annen dag :)

God kveld!!

Saturday 5 November 2011

Skap til leker


For noen uker siden kom det "nye" skapet til å ha leker i inn. Veldig kjekt med et skap man kan putte alle lekene inn i og så lukke døra! :)

Skapet så slik ut tidligere. Vurderte å male det i en annen farge eller beholde det som det var, men fant ut at jeg ville at det skulle skli litt i ett med veggen, så blir det heller andre møbler/detaljer som skal skille seg ut etter hvert. Nå gjenstår det bare å finne noen fine knotter/håndtak og få skuffene på plass også!!