Saturday, 4 September 2010

Loppis

 
Jammen fant jeg noe på loppis i dag også. Denne gamle kommoden fikk være med hjem og skal stå i gangen. De store skuffene blir perfekte å ha luer, votter, skjerf og andre varme klær i. Kommoden skal få være som den er og blir en kontrast til alt det hvite :) 
 
Ønsker alle en god lørdagskveld!

7 comments:

Kjeruben said...

WOW det var eit staselig møbel :D

:o

Åshild - prydeligbloggen said...

Den var kjempefin, sjelden man finner så fine, store møbler på loppemarked synes jeg - om man da ikke er blant dem som står klar når snora klippes lørdag morgen. Det gjør jeg sjelden. Har gjort det en gang, rettere sagt. For en gjeng gærne folk :) Jeg blir så imponert og inspirert av at dere bygger hus! Og i Sverige også da... gleder meg til å se mer!

Drømme ♥ Christina said...

Oj,for et flott møbel! Kan tenke meg den blir flott i gangen.
Ha en finfin lørdagskveld.
Klem Christina

Nostalgia said...

Så heldig du har vært ! Nyyyydelig kommode ! Kjekt å høre at den skal få være som den er, altfor mange møbler blir malt...

Ønsker deg en fortsatt fin helg !
klem, Nostalgia

Jeanette said...

Flott kommode, den rommer mange votte par og varme luer! Må nok bli med deg på loppis tur, du gjør jo stadig kupp!
Jeanette

Camilla Jørgine said...

Wow, den var smekkerlekker, Elin :) Eg er 100% sikker på at det huset kjem til å vere gjennomført fra ende til annan, kjenner eg deg rett!

Eg gler meg til loppis i nabolaget neste søndag, då skal eg stå klar. Ikkje det at vi har plass til så mykje meir i leiligheten når eg tenkjer meg om...
Klem Cam

Hilde said...

Å så heldig du var som fant det flotte møbelet....tror jeg også skal på loppis i helga...er ny på loppisfronten, så jeg regner med man må være tidlig ute for å finne noe sånt....??