Tuesday, 2 November 2010

Status

Her kommer en liten statusoppdatering fra huset.

2.etasje:
Alle soverom er klare, i loftstua er det igjen siste strøk på gulvlistene og sette inn vindu i den lille veggen, på badet er det igjen å montere baderomsmøbler, badekar, do og kraner. Ellers gjenstår det å montere ferdig garderobeskap osv. Også har vår kjære elektriker x-antall kontakter å sette opp :)

1.etasje:
I vaskerommet mangler det å sette opp innredningen. Ellers er rommet klart og i dag ble varmepumpen satt i gang. På badet nede skal alt monteres. Alle tak nede er ferdig malt. I gangen mangler det et strøk på veggen og tak/gulvlister.På kjøkkenet og i stua skal det legges gulv, veggene i kjøkkenet er ferdig malte, men i stua skal det tapetseres. Disse rommene skal også listes. Også skal det jo opp kjøkkeninnredning og alle lamper, kontakter osv skal monteres. Trappa mangler også, men den er rett rundt hjørnet.

Har jeg glemt noe mon tro?

 Er mye som er gjort, men litt som gjenstår også. Målet er fortsatt før jul. Har sagt hele tiden at vi ikke skal flytte inn før alt er klart, men må si at det heller får mangle en list eller to i jula, enn at vi ikke flytter inn :)

Takk for alle kommentarer på tapeten, vi er veldig fornøyde :)

1 comment:

Elisabeths Borg said...

Så koselig at du var innom min blogg. Har skrollet meg igjennom hele bloggen din.Gjør dere alt selv med husbyggingen? SÅ deilig at det nærmer seg slutten for dere. Ser veldig bra ut. Lykke til videre med alt.

Klem fra Elisabeth