Tuesday, 9 August 2011

Sommerprosjekt: Bygge bod

Ja her ser dere et av våre sommerprosjekter; en utebod! Skal bli SÅ godt å få  en slik bod. I den skal alle Mathias sine ting være. Hehe, neida, men gressklipperen, verktøy, sykler, Adam sin lille bil, hageredskaper osv osv. Blir nok fullt :)

Vi har snakket lenge om at vi skal bygge denne boden og jeg har hørt Mathias si den skal være så og så stor, men i mitt hode så jeg for meg de ferdigbodene som finnes hos ulike byggemarkeder. Derfor ble jeg noe overrasket når jeg så hvor stor den ble :) Men bare positivt overrasket, for da er det jo plass til mer ;)

Når boden er klar så blir det prosjekt opprydding her i huset. Mye av det som skal ut i boden står nå i boden under trappa og i boden oppe. Og det som skulle vært i boden under trappa og boden oppe står derfor på Wilma sitt rom. Skal bli godt å få ting på plass der de skal være!! Også gleder jeg meg veldig til å begynne å ordne Wilma sitt rom utover høsten!!

 Nå hører jeg tordenværet kommer rullende, så jeg får nok skynde meg å dra ut noen kontakter!!
Ha en god kveld!!


4 comments:

Anonymous said...

husk å spare litt overskudd til meg også:) ...eller MG, da...he he. jeg vil også ha en sånn bod, også vil jeg ha sånn tørkestativ som du har fått... -også tror jeg jeg må ha Mathias til å lage det for meg... gubben min driver med alt annet enn det jeg vil :) nei, nå ønska jeg kanskje litt for mye... :) ha en fin dag i høstregnet! skulle nesten ha fyra i ovnen....eller nei, jeg må ønske meg vedovn også... :)
klem heidi t

Jansson bygger hus said...

Hehe :) Jeg har masse overskudd til Morgengry :) Kan leie ut Mathias når han er ferdig med alle prosjekter her, om sånn ca 10år ;) Eller forresten, da skal vi bygge på ;)

Ses :) Klem

Elise Volen - Mellom drøm og virkelighet said...

Boden blir veldig bra, Elin! Kjekt å ha også er det jo så moro når den blir fin :)

Anonymous said...

Flott bod! Hva er målene? Mvh Lars